2 min læsningJournalist: Ruben Selles skal redde Southampton endnu en sæson i Premier League

Den tidligere AGF- og FCK-assistent kommer efter sigende til at stå i spidsen for Southampton resten af sæsonen.

2 min læsning
Ruben Selles skal angiveligt være manden, der skal redde Southampton endnu en sæson i Premier League.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det er ikke meget mere end et halvt år siden, at han var assistenttræner i F.C. København.

Forinden da var han assistent i AGF, og mellem de to danske assistenttrænerjobs var han kortvarigt et smut hjemme i Spanien, hvor han i fem måneder stod i spidsen for Valencias U18-mandskab.

Nu skal han agere Premier League-manager.

I hvert fald skriver den normalt velinformerede transferjournalist Fabrizio Romano, at Southampton har besluttet sig for at lade Ruben Selles stå i spidsen for klubben sæsonen ud.

Dermed bliver det den tidligere AGF- og FCK-assistent, der skal forsøge at redde Southampton endnu en sæson i Premier League, hvor man lige ligger ned til nedrykning.

Meldingen kommer efter 12 dage, hvor den 39-årige spanier i forvejen har taget sig af cheftrænergerningen i klubben – men officielt er det altså kun som en midlertidig løsning.

Selvom det fortsat er en midlertidig løsning med sæsonen ud, er det alt andet lige en længere periode til at bevise sig selv på en højere hylde.

Ruben Selles har ifølge Fabrizio Romano fået overbevist Southampton om at give ham chancen gennem sine idéer og sit arbejde.

Han overtog cheftrænersædet den 12. februar, da Southampton fyrede Nathan Jones fra jobbet.

David Nielsen om Sellés: Fuldstændig åndssvagt, hvis han ikke bliver Saints-manager!

Ruben Selles har indtil videre stået i spidsen for Southampton i en enkelt kamp, hvor man formåede at slå Chelsea med 1-0 på udebane.

Næste opgave for den nedrykningstruede klub med den spanieren ved roret er lørdag klokken 16.00, hvor Leeds venter ude i en vaskeægte bundgyser.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer