International Fodbold

Træneren kan ikke bruge ham: Ramos stopper modvilligt på landsholdet

Sergio Ramos melder torsdag aften på Instagram, at han stopper på det spanske landshold - det er dog ikke med hans egen gode vilje.

Sergio Ramos stopper på det spanske landshold.
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

Europamester i 2008 og 2012 og verdensmester i 2010.

Sådan lyder trofæhøsten for Sergio Ramos igennem hans glorværdige karriere på det spanske landshold – en karriere, der nu tager sin ende.

Spanieren har nemlig torsdag aften meldt ud på Instagram, at han stopper på det spanske landshold med 180 landskampe under bæltet. Noget tyder dog på, at det ikke har været PSG-stjernens egen beslutning.

– Her til morgen fik jeg opringningen fra den nuværende træner, som fortalte, at han ikke regner med mig, uanset hvilket niveau jeg kan vise, eller hvordan jeg fortsætter min karriere, skriver spanieren blandt andet i Instagram-opslaget.

– Med stor beklagelse er det slutningen på en rejse, som jeg håbede ville blive længere, og som ville ende med en bedre smag i munden.

Ramos har heller ikke spillet nogen stor rolle på landsholdet de senere år og var senest i aktion iført den røde landsholdstrøje under de sidste kvalifikationskampe til VM-slutrunden i foråret 2021.

Video: Frustreret Ramos skubber til fotograf efter nederlag

Ramos debuterede for Spanien allerede i marts 2006 under den daværende spanske landstræner, Luis Aragonés.

Sidenhen blev det til deltagelse i samtlige både VM- og EM-slutrunder fra 2006 til 2018, tre trofæer og 23 mål for det spanske landshold.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P