3 min læsningJúnior Brumado kæmper for familien: Lovede min mor et nyt hus

Júnior Brumado kæmper ikke kun for sig selv, når han går på banen for FC Midtjylland. Ønsket om at hjælpe sin familie hjemme i Brasilien er en drivkraft for at drive det vidt for angriberen.

3 min læsning
Júnior Brumado bruger ønsket om at hjælpe sin familie som drivkraft i sin fodboldkarriere.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix.

Et nyt hus.

Det var, hvad den dengang blot 12-årige Junior Brumado lovede sin mor hjemme i Brasilien.

På grund af sin karriere som professionel fodboldspiller, lykkedes det for nogle få år siden angriberen at indfri det flotte løfte. Ønsket om at hjælpe sin familie betyder alt for den 23-årige brasilianer og driver ham dagligt til at kæmpe endnu hårdere på banen i FC Midtjylland. Det fortæller han i et interview med campo.dk.

– Vi havde et problem med vores hus, hvor der altid kom vand ind, når det regnede. Så da jeg var kun 12 år gammel, sagde jeg til hende: ‘Hør her mor, vær ikke bekymret. Jeg bliver professionel fodboldspiller en dag, og så giver jeg dig et hus’, siger Junior Brumado til campo.dk og fortsætter:

– Min drøm gik i opfyldelse, og for to-tre år siden gav jeg hende et fint hus i min hjemby Brumado.

Junior Brumado vil følge i fodsporene på brasiliansk legende: FCM er fantastisk, men jeg drømmer om mere

Júnior Brumado bruger lysten til at hjælpe sin familie som en motivation til at arbejde hårdere – både på og udenfor banen.

– Min familie er hele tiden i mine tanker. Hvad, jeg vil, er bare at løbe for dem efter træning. Jeg ved, jeg skal løbe for holdkammerater og FC Midtjylland, men udenfor fodbolden har jeg også et andet liv, siger han og uddyber:

– Jeg har ændret min mentalitet også på grund af min familie. Jeg elsker min mor og min far. Og min søster har et barn, og det har min bror også. Så nu skal jeg løbe for min mor, min far samt min søster, min bror og de to børn, de har.

– Det er også derfor, jeg presser mig selv. Hvis ikke jeg gør det, kan jeg ikke give en god fremtid til mine søskendes børn. De (familien, red.) er før alt. Jeg er nødt til at gøre mere og mere for at give dem et godt liv, som de fortjener.

Brumado går ‘all in’ på det store gennembrud: Har ansat personlig træner fra Brasilien

Det har været en skadesplaget sæson for Júnior Brumado indtil videre, hvor det kun er blevet til få spilleminutter i fire kampe for klubben. Det er heller ikke blevet til mål endnu for angriberen, der viste fine takter sidste sæson.

I øjeblikket forsøger han at komme tilbage fra en mindre skade, han pådrog sig i opstarten til foråret. Det satte ham udenfor i Europa League-kampen ude mod Sporting Lissabon og til forårspremieren mod Viborg mandag, hvor FC Midtjylland sejrede stort med 0-4.

Highlights: Viborg sad I-saksen, da FCM-komet stjal showet

Om brasilianeren bliver sin skade kvit i tide til at blive en del af FC Midtjyllands trup til torsdagens returopgør mod Sporting Lissabon på hjemmebane i Europa League, må tiden vise.

Der er kick off på MCH Arena torsdag klokken 18.45, hvor FC Midtjylland skal finde nogle af de samme takter frem som i det omvendte opgør, hvor man nær havde vundet. Kampen endte 1-1, og der er derfor lagt op til et spændende returopgør i Herning. Du kan se det på TV2 Sport X og TV2 Play.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer