3 min læsningBrumado går ‘all in’ på det store gennembrud: Har ansat personlig træner fra Brasilien

Júnior Brumado har hentet en fysisk træner fra Brasilien til Danmark med målet om at blive mere professionel og for alvor at slå igennem i FC Midtjylland.

3 min læsning
FC Midtjyllands Júnior Brumado har hentet fysisk træner fra Brasilien til Danmark i jagten på det store gennembrud.
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Video og interview: Mathias Blohm

Han kom til FC Midtjylland i starten af 2020. Men det helt store gennembrud har ladet vente på sig.

Brasilianske Júnior Brumado har haft en hård tid i FC Midtjylland, hvor han i starten manglede spilletid, senere blev udlejet til Silkeborg og samtidig har været hårdt ramt af skader.

Men det vil han rette op på. For selvom denne sæson har hårdt præget af en længerevarende skade, og han netop nu igen er at finde på skadeslisten i FC Midtjylland, så har Brumado nu endegyldigt bestemt sig for, at han vil blive mere professionel, så han for alvor kan slå igennem i FC Midtjylland.

I et interview med campo.dk fortæller den 23-årige angriber, at han til tider har været træt af at kæmpe alene. Derfor har han nu hentet sin tidligere fysiske træner, Marcelo fra Brasilien, til Danmark.

Her skal Marcelo støtte Brumado i at blive mere professionel og blive den bedste udgave af sig selv – til glæde og gavn for hans holdkammerater og for alle i og omkring FC Midtjylland.

– Jeg har haft en fysisk træner med mig fra Brasilien. Jeg har kendt ham længe, han hedder Marcelo. Vi arbejdede sammen på akademiet i Cruzeiro, da jeg var ung. Han hjælper mig hver dag med, hvad jeg har brug for, og hvad jeg ikke har brug for, og hjælper også med at holde min krop fit.

– Vi har arbejdet sammen i omkring to måneder. Men fordi han er fra Brasilien kan han ikke blive i Danmark, men han kommer til at være hos mig hver dag. Han tager til Brasilien og kommer så tilbage for at lave alle de her ting med mig. Så han bliver hos mig og hjælper mig med ting. Han bor i min lejlighed lige nu.

Albert Capellas før Sporting-opgør: Kan finde en masse undskyldninger men det er realiteten

Júnior Brumado har været skadet i stort set hele den indeværende sæson. Således er det blot blevet til i alt fire kampe for FC Midtjylland. Brumado var kortvarigt tilbage i klubbens seneste træningskamp, hvor det blev til 29 minutters spilletid.

FC Midtjylland har dog torsdag bekræftet, at Brumado nu igen døjer med en mindre skade, der vil holde ham ude i et par uger, hvorfor han ikke er med i torsdagens opgør i Europa League mod Sporting.

Júnior Brumado er fortsat på kontrakt i FC Midtjylland frem til årsskiftet 2026-27.

Se hele campo.dks interview med Júnior Brumado i videoen øverst i artiklen

Trupnyt: FC Midtjylland uden flere profiler mod Sporting

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer