3 min læsningJunior Brumado vil følge i fodsporene på brasiliansk legende: FCM er fantastisk, men jeg drømmer om mere

Junior Brumado lægger ikke skjul på, at han hver dag arbejder målrettet på at blive god nok til at skifte til en større klub - særligt én klub trækker i den store brasilianer, da hans yndlingsspiller bombede mål ind for klubben i 00'erne.

3 min læsning
Junior Brumado snakker om Adriano og Ronaldo, og så drømmer han naturligvis om mere end FC Midtjylland.

Video og interview: Mathias Blohm

– Jeg har drømme for at være ærlig.

– Min drøm er at komme til et større sted i Europa. Det er det, jeg gerne vil.

Så klar i mælet er FC Midtjyllands 23-årige angriber, Junior Brumado, da campo.dk fangede ham til en snak om drømme og fremtiden.

Her fortalte den store angriber også, at han lige nu træner hver dag – og to gange om dagen – for at få de bedste forudsætninger for at lykkes.

Og ligesom stort set alle fodboldspillere, har Junior Brumado naturligvis også en drømmeklub – og det er måske ikke den klub, som de fleste går og drømmer om. Men det har nok i virkeligheden også mere at gøre med den spiller, der engang tørnede ud for klubben.

– Der er én klub, som jeg virkelig godt kunne lide, da jeg var yngre, og det var på grund af min yndlingsspiller, Adriano.

– Venstrebenet, stærk og hurtig. Da jeg var ung, så jeg Inter Milan hele tiden, siger Junior Brumado, hvorefter han også lige føler sig nødsaget til at understrege en vigtig pointe:

– Ronaldo var den bedste angriber, i min verden, og jeg ved, at Adriano var en anden type end Ronaldo – og jeg ved selvfølgelig godt, at Ronaldo i mange år var bedre end ham, men for mig var Adriano nummer ét.

– Jeg sammenligner mig selv med ham. Selvfølgelig var han meget bedre end mig, men jeg må arbejde på at blive som ham – og jeg har mange år til at opnå det, siger den ambitiøse FCM-angriber.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Og så tilbage til det indledende svar på spørgsmålet om fremtiden – han vil nemlig absolut ikke væk fra FC Midtjylland for enhver pris.

– Hvis jeg får en chance for at komme til en større europæisk klub end FC Midtjylland, så gør jeg det – selvfølgelig.

– Jeg ved, at FC Midtjylland er en fantastisk klub, hvor jeg har været med til at vinde Superligaen og Pokalen. Men min drøm for det næste skridt er altid, at hvis jeg skal til en anden klub, så skal den selvfølgelig være større, siger han.

Ærlig FCM-boss: Vi rendte tør for kræfter i Superligaen

Junior Brumado har det seneste lange stykke tid døjet med skader, hvorfor det i denne sæson kun er blevet til tre kampe i Superligaen.

Han kom til FC Midtjylland i vinteren 2019, og står i alt noteret for 82 kampe med 13 mål til følge for forrige sæsons pokalvindere.

FC Midtjylland spiller mandag sin første kamp i Superligaen i 2023, når de gæster lokalrivalerne fra Viborg FF klokken 19.00.

Du kan se interviewet med Junior Brumado i videoen øverst i artiklen

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer