2 min læsningNeestrup: Derfor var Falk på bænken

Rasmus Falk var ikke at finde i startformationen for F.C. København, da de søndag sejrede mod Silkeborg IF. Det er der en god forklaring på, fortæller cheftræner Jacob Neestrup.

2 min læsning
Rasmus Falk blev sparet i starteleveren mod Silkeborg
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.

Victor Claesson, William Clem og Lukas Lerager.

Alle tre var foretrukket foran Rasmus Falk i starteleveren på F.C. Københavns midtbane i søndagens 0-3 sejr ude over Silkeborg IF.

I det 70. minut blev Falk så skiftet ind, og der skyldes en god grund til, at den kreative midtbanespiller blev sparet til de afsluttende minutter, fortæller cheftræner Jacob Neestrup til Ekstra Bladet.

– I opstarten har jeg set ‘den rigtige Falk’ igen efter AGF-kampen, og jeg vil hellere have den version af Falk i 30, 40 eller 45 minutter af kampen i stedet for en Falk på nedsat funktion i 90, sagde Jacob Neestrup.

SIF-nedsmeltning da FCK sejrede stort i Søhøjlandet

Til trods for, at Rasmus Falk helst starter inde, forstår han dog logikken bag cheftrænerens beslutning og accepterer den, forklarer Neestrup.

– Falk vil gerne spille fra start. Selvfølgelig. Men han er afklaret med det, og han døjer stadig med et lille efterslæb fra efteråret, siger FCK-cheftræneren og åbner efterfølgende døren på klem til mere spilletid for Falk snart:

– Han er på vej tilbage på det niveau, hvor han er én af Superligaens absolut bedste spillere, og nu går vi ind i en periode med rigtig mange kampe, så mon ikke snart Falk er at finde i startformationen igen.

Rasmus Falk før Superliga-foråret: Her skal vi blive bedre

Rasmus Falk døjede med en skade det meste af oktober sidste år, men spillede enkelte minutter i F.C. Københavns sidste fire kampe inden vinterpausen.

Næste mulighed for at komme i spil til starteleveren for Falk er, når mestrene skal møde AaB hjemme i Parken på søndag. Der er kick off klokken 16.00, og du kan se opgøret på 6’eren og Discovery+.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer