3F Superligaen

Rasmus Falk før Superliga-foråret: Her skal vi blive bedre

Rasmus Falk vil se F.C. København forbedre sig på nogle helt specifikke områder, inden Superligaen igen vender tilbage i midten af februar.

Rasmus Falk vil se forbedringer foran mål for FCK
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

F.C. København er i disse dage på træningslejr i Portugal.

Her venter tre træningskampe imod henholdsvis, Elfsborg, Viking og AIK Stockholm, før spillerne og staben igen vender hjem til en sidste træningskamp imod Næstved, inden det igen gælder Superliga-fodbolden.

Og forberedelserne til den kommende del af sæsonen går da også fint, mener en af holdets profiler, Rasmus Falk. Der er dog stadig ting, der skal arbejdes på inden første Superliga-opgør, som spilles mod Silkeborg IF den 19. februar.

Ifølge Falk handler det lige nu om, at man skal blive bedre til at omsætte chancer til mål. Og det vil man arbejde på i de kommende testkampe.

– Der er stadig ting, vi skal bygge på og forbedre. Mere konkret handler det for eksempel om at blive mere effektive og bedre til at udnytte vores chancer, fortæller Rasmus Falk til FCKs hjemmeside og fortsætter:

– Jeg synes, der har været rigtig mange gode mønstre i vores spil i de første kampe, men vi skal også til at score nogle flere mål. Vi har jo haft chancerne, for vi skabte det vi skulle mod AGF, og i Leverkusen skabte vi også nogle fine ting. Så det vil da være dejligt, hvis vi også kan begynde at score nogle flere mål.

Brøndby-tilhængere fængslet efter episode med FCK-fans

F.C. København åbner forårssæsonen med en udekamp mod Silkeborg IF den 19. februar.

Herefter venter fire vigtige opgør mod henholdsvis AaB, OB, AC Horsens og Viborg FF, før Superligaens grundspil er afgjort og holdene fordeles i henholdsvis Mesterskabsspillet og Kvalifikationsspillet.

FCK indtager i skrivende stund en tredjeplads i Superligaen med otte point op til førerholdet FC Nordsjælland og fire point ned til de nærmeste forfølgere uden for top seks FC Midtjylland.

Se den fulde Superliga-stilling herunder

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P