1 min læsningMedie: Ny investorer melder sig på banen – Glazer-familien tilbydes økonomisk opbakning

ESPN skriver søndag aften, at nye investorer har meldt sig ind i spillet om Manchester Uniteds fremtid - og de vil gerne bidrage til, at de nuværende - og gennem flere år udskældte - Manchester United-ejere, Glazer-familien, kan forblive ejere.

1 min læsning
Glazer-familien kan få økonomisk opbakning og forblive ejere af Manchester United.

Glazers to stay?

Glazer-familien er blevet tilbudt økonomisk opbakning, så de kan forblive ejere af Manchester United.

Det skriver ESPN søndag aften.

Der skulle her være tale om hedgefonden Elliott Management.

Den New York-baserede investorgruppe skulle for nyligt have fået interesse i at investere i Manchester United, og ifølge ESPN er det potentielt dårligt nyt for mange af klubbens fans verden over – i hvert fald den store andel, der helst så Glazer-familien være fortid så hurtigt som muligt.

ESPN skriver videre, som det også har været fremme de seneste dage, at Glazer-familien ellers skulle have modtaget mindst to bud på ejerskabet. Der er her tale om buddene fra Jim Ratcliffe, grundlæggeren af INEOS, og Sheikh Jassim Bin Hamad Al Thani.

Joel og Avram Glazer skulle dog være alt andet end afvisende overfor andre løsninger end et salg af Manchester United, og her er Elliott Management altså en mulighed, der kan være med til at få gennemført moderniseringen af Old Trafford samt opførelsen af et nyt træningsanlæg til at ske.

Bekræftet: Quatarsk sheik har sendt bud på Manchester United

Ifølge mediets kilder har Elliott Management ikke interesse i at overtage klubben. De vil i stedet finansiere gildet.

Den nye investorgruppe skulle være god for 55 milliarder dollars, svarende til 383 milliarder kroner.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer