1 min læsningHowes’ Liverpool-forbandelse: Har ikke taget point fra dem i fem år

Eddie Howe har det notorisk svært mod Liverpool. Englænderen måtte se sig slået af de røde fra Merseyside hver gang, han har mødt dem, siden foråret 2017.

1 min læsning
Eddie Howe efter nederlaget mod Liverpool.
Foto: Scott Heppell/Reuters/Ritzau Scanpix

Liverpool slog Newcastle lørdag aften.

Klopps tropper er de eneste, der har slået Eddie Howe og co. i indeværende sæson – og de har gjort det både ude og hjemme.

Faktisk viser det sig, at der måske hviler en mindre forbandelse over Eddie Howe, når det kommer til møderne med ‘The Reds’.

Dykker man ned i Howes statistikker for opgørerne mod den engelske gigant, tegner der sig et billede af en ond ånd for den nuværende Newcastle-manager.

Faktisk har Howe ikke slået Liverpool i en betydningsfuld kamp siden den 5. april 2017, hvor han stod i spidsen for Bournemouth. Altså, har Howe været i den tabende ende af opgørerne mod Liverpool i ti kampe i streg.

Dengang spillede Bournemouth med Jack Wilshere i startopstillingen 2-2 med Liverpool i Premier League, der dengang inkluderede prominente navne som Phillipe Coutinho og Daniel Sturridge i truppen.

Highlights: Newcastle-keeper så rødt i vigtig Liverpool-sejr

Den eneste sejr mod Liverpool finder vi i december 2016. Her slog Howe som Bournemouth-manager Liverpool med 4-3 på Dean Court.

I alt har Eddie Howe mødt Liverpool 16 gange, hvor det altså kun er blevet til en enkel uafgjort og en sejr, mens han har lidt hele 14 nederlag.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer