1 min læsningOfficielt: OB forlænger med Andreas Alm

OB kan lørdag aften oplyse, at man har forlænget aftalen med deres cheftræner, Andreas Alm, så den nu strækker sig til sommeren 2025.

1 min læsning
OB

Andreas Alm har sat pen på en ny kontrakt med OB.

Det bekræfter klubben lørdag aften på deres hjemmeside.

Her oplyser klubben også, at den nye kontrakt løber indtil 30. juni 2025 og kan altså se frem til at sidde i trænersædet på fyn i minimum 2,5 år endnu.

– Klubben ansatte Andreas Alm med det formål at konsolidere det, der virkede, og at ændre og udvikle det, der ikke var tilfredsstillende i forhold til klubbens strategi for spillestil og spillerudvikling, siger OB’s fodbolddirektør, Björn Wesström, til klubbens hjemmeside og fortsætter:

– Vi ønsker at forlænge vores samarbejde med Andreas Alm for nu at bygge videre på det arbejde, der er påbegyndt, og jeg ser meget frem til et fortsat godt samarbejde til gavn for OB.

Om forlængelsen siger hovedpersonen selv:

– Det er virkelig en dejlig følelse at forlænge med klubben, eg vil være med til at skabe noget bæredygtigt ud over min tid  i klubben, og jeg ser forlængelsen af aftalen som et bevis på, at vi er klar til fortsat at arbejde hårdt sammen for at få succes.

OB udelukker Minteh fra kamp: Har forbrudt sig på interne husregler

Andreas Alm skrev første gang under med OB i sommeren 2021. Sidenhen er det blevet til 56 kampe i spidsen for de stribede fynboer med et pointsnit, der ifølge Transfermarkt ligger på 1,43 point per kamp.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer