2 min læsningEngland stjæler 15-årig Arsenal-spiller for næsen af DBU

Det engelske U16-landshold har udtaget 15-årige Chidozie Obi, selvom han blot 11 dage forinden var udtaget til det danske U16-landshold.

2 min læsning
Fodboldens Hus i Brøndby. DBU logo

Chidozie Obi har rødder i Nigeria, men er født og opvokset i Danmark.

Dog har han de sidste par år spillet i engelske Arsenal, hvor den 15-årige angriber er i gang med sin fodbold-uddannelse.

Gode præstationer har gjort ham bemærket hos DBU, hvorfor han var udtaget til det danske U16-landshold den 7. februar. Noget tyder dog på, at han ikke har lyst til at repræsentere Danmark.

Den 18. februar var han igen udtaget til landsholdet – det var bare ikke det danske af slagsen.

Han blev nemlig udtaget til det engelske U16-landshold. Det har talentchef i DBU, Kenneth Heiner-Møller, forholdt sig til.

– Det hænger sådan sammen, at vi udtog vores trup før England gjorde, og efterfølgende henvendte det engelske fodboldforbund sig til os i forhold til Obi, siger han til TV2 SPORT.

Heiner-Møller og resten af DBU skulle også stå med åbne arme, hvis Obi skulle have lyst til at repræsentere Danmark i fremtiden.

Chidozie Obis far er nigerianer, og derfor kan han stille op for det engelske landshold, da Nigeria er en del af Commonwealth.

Arteta hylder Arsenal-helt: Har aldrig set ham gøre det før

Chidozie Obi og resten af det engelske U16-landshold skal i aktion tirsdag den 21. februar, hvor de skal spille mod det cypriotiske U16-landshold.

Udover det, tørner de unge englændere sammen med Danmarks unge drenge søndag den 26. februar.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer