1 min læsningArteta hylder Arsenal-helt: Har aldrig set ham gøre det før

Mikel Arteta var ligeså overrasket som os andre, da Jorginho sendte et drøn på overliggeren, som endte i et selvmål af Aston Villa-målmand Emiliano Martinez.

1 min læsning
Arteta jubler efter Jorginhos drøn mod Aston Villa.
Foto: Hannah Mckay/Reuters/Ritzau Scanpix

Arsenal var pressede til det sidste mod Aston Villa.

Indtil tre minutter inde i dommerens tillægstid lignede det, at Arsenal på ny skulle smide point i topstriden ved stillingen 2-2.

Men her kom en uventet helt Arsenal til undsætning. Med et drømmehug sparkede Jorginho nemlig bolden via både overliggeren og Emiliano Martinez’ hoved i kassen til 3-2 – en aktion, der også kom bag på Arsenals manager, Mikel Arteta.

– Jeg har aldrig set Jorginho score sådan et mål, så det var et helt rigtigt tidspunkt at gøre det på, siger Arteta til Viaplay i et interview, som du kan se i fuld længde i videoen øverst i artiklen.

Målet endte dog med at blive noteret som et selvmål af Villa-keeper, Emiliano Martinez, eftersom bolden ikke var på vej i mål, efter den havde ramt overliggeren.

Du kan se Jorginhos drøn og resten af kampens højdepunkter i den relaterede artikel nedenfor.

Highlights: To mål i tillægstiden vendte skuffelse til sejr for Arsenal mod Aston Villa

Målet kunne have været den italienske midtbanespillers første i Arsenal-trøjen, hvis ikke Martinez var blevet noteret for det.

Han får muligheden for at noterer sig for sit første Arsenal-mål, når Arsenal møder Leicester næste lørdag i Premier League.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer