2 min læsningFra Fredericia til Europa League på tre måneder: Et helt andet tempo

For tre måneder siden blev Frederik Heiselberg skiftet ind for FC Fredericia i en kamp mod FC Helsingør i 1. division - torsdag aften startede han inde for FC Midtjylland mod Sporting i Europa League.

2 min læsning
FC Midtjyllands Frederik Heiselberg fik debut mod Sporting i Europa League.

Kontrasten er til at tage og føle på.

Den 13. november 2022 blev Frederik Heiselberg skiftet ind med 12 minutter tilbage af kampen mellem FC Fredericia og FC Helsingør i 1. division, og torsdag aften startede han ind for FC Midtjylland mod Sporting i en Europa League-kamp.

Fra indskifter i NordicBet Ligaen til starter i knockoutfasen i Europa League.

I FC Fredericia blev det til tre mål i 16. kampe i landets næstbedste række, og Frederik Heiselbergs tre sidste kampe i klubben var som indskifter.

Ikke destomindre, så stod han altså overfor Sporting på José Alvalade Stadion i Lissabon torsdag.

Selvom det særligt i første halvleg kneb med at holde fast i bolden fra tid til anden for den unge angriber, så var glæden over at have fået sin FCM-debut ikke til at skjule.

– Stor, stor oplevelse. Sikke en kulisse at få debut i, sagde den unge FCM’er til TV2 Sport kort efter slutfløjt, inden snakken faldt på hans egen indsats:

– Blandet. Det er et helt andet tempo og et voldsomt højt niveau, så det går stærkt derinde.

– Jeg synes, at det var okay. Presmæssigt synes jeg, at jeg slap godt fra det, men der var nogle boldtab her og der. Men overordnet var det fint. En god holdpræstation, lyder det fra den unge debutant.

Åh nej: Mirakel-sejr gled ud af hænderne på FC Midtjylland i sidste sekund

Frederik Heiselberg blev pillet ud efter en times spil, og kunne fra bænken se en anden FCM-debutant, Emam Ashour, bringe midtjyderne i front i det 77. minut.

Lige inden miraklet blev en realitet, fik Sporting dog spoleret den helt store FCM-fest, da de i det fjerde minut af den fire minutters lange tillægstid bragte balance i regnskabet, så kampen endte 1-1.

Frederik Heiselberg og co. kan nu kigge frem mod returopgøret på MCH Arena i Herning torsdag om en uge.

I mellemtiden venter et opgør i Superligaen mod lokalrivalerne fra Viborg FF mandag.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer