1 min læsningNy udvikling: ENIC ønsker IKKE at sælge Tottenham

Der har floreret rygter om et potentielt salg af Tottenham, men nu meldes det klart ud fra ejerkredsen, at man ikke har i sinde at sælge klubben.

1 min læsning
Andrew Couldridge/Reuters/Ritzau Scanpix

Tottenham er IKKE til salg.

Sådan lyder meldingen fra Sky Sports, der har været i kontakten med klubbens ejerkreds, ENIC Group.

I løbet af onsdagen har der ellers floreret et rygte, om at den iransk-amerikanske milliardær Jahim Najafi, skulle være klar til at sende et bud afsted mod den engelske fodboldklub.

Et rygte, der stammer fra en normalt velinformeret, nemlig Financial Times.

Tottenham fortæller dog til Sky Sports, at der ikke har været nogen kontakt med potentielle købere af klubben, så det hele forholder sig altså endnu på rygtebasis.

ENIC Group ejer også en del grund rundt omkring Tottenham Hotspur Stadium, hvilket skulle være med til at gøre klubben mere attraktiv for potentielle købere, da det giver mulighed for at bygge videre på området.

Yderligere beretter Sky, at Tottenham angiveligt er i kontakt med investorer, men at klubben altså ikke er decideret til salg.

Highlights: Milan tog første stik mod Tottenham med smal sejr

Sky Sports slutter dog deres artikel af med at skrive, at kun et ‘sky-high’ tilbud ville kunne lokke ENIC Group i retning af et salg.

‘Sky-high’ uddybes som værende en betydeligt højere sum, end den Todd Boehly og co. slap afsted med at betale for Chelsea – nemlig 2,5 milliarder pund.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer