2 min læsningMbappé indrømmer: Jeg skulle ikke have spillet

Kylian Mbappé skulle ifølge den franske stjerne selv ikke have spillet mod Bayern München i Champions League-opgøret tirsdag aften.

2 min læsning
Mbappé skulle ikke have spillet i Champions League-kampen mod Bayern München.

Kylian Mbappé skulle ikke have spillet mod Bayern München i Champions League-duellen tirsdag aften.

Det siger han selv.

Den franske stjerne var forud for kampen blevet meldt tvivlsom, da han fortsat døjede med en skade fra kampen mod Montpellier den 1. februar.

PSG meddelte dengang, at han ville være ude i tre uger – men 13 dage senere blev han altså bragt i spil alligevel.

Kylian Mbappé tog ellers plads på sidelinjen fra start, hvorfra han kunne se sine holdkammerater komme bagud med 0-1 i det 53. minut, da Kingsley Coman bragte Bayern München på sejrskurs.

Og så gik det ellers hurtigt. Fire minutter senere var Kylian Mbappé nemlig at finde på grønsværen, hvor han, når ret skal være ret, ændrede kampbilledet markant med sin høje fart.

Han scorede sågar undervejs, men målet blev annulleret efter et VAR-tjek, da holdkammeraten Nuno Mendes havde en halv fod i offside.

Selvom Mbappé efterfølgende har erkendt, at han ikke var klar til at spille, så kigger han nu samtidig frem mod returopgøret i München, hvor han håber at være klar.

– Jeg er ikke på 100 procent, men jeg følte mig klar nok til at forsøge at hjælpe mine venner og spille en lille smule. Men jeg burde ikke være kommet tilbage.

– Jeg prøvede alt – jeg prøvede at tage alt på mine skuldre, så jeg ikke ville fortryde noget som helst. Jeg ville virkelig gerne have spillet hele kampen.

– Det er den slags kampe, som man gerne vil spille. Det er dem, vi arbejder for. At se på fra sidelinjen er virkelig svært. I dag (tirsdag, red.), der havde jeg kun 30 minutter i mig. Jeg gav alt. Jeg vil forsøge at blive klar igen så hurtigt og effektivt som muligt, siger Kylian Mbappé ifølge The Athletic.

Mærkværdig ‘glitch’ giver Manchester United-fans Mbappé-forhåbninger

Bayern München endte med at trække sig sejrrigt ud af opgøret mod PSG på Parc des Princes i Paris.

Returopgøret mellem de to giganter finder sted i det sydlige Tyskland den 8. marts.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer