2 min læsningMærkværdig ‘glitch’ giver Manchester United-fans Mbappé-forhåbninger

En ganske besynderlig 'fejl' på Kylian Mbappé instagram-profil får Manchester United-fans til at drømme om den franske landsholdsstjerne.

2 min læsning
En mærkværdig fejl på instagram, har fået Manchester United-fans til at drømme om Kylian Mbappé.
Foto: Anne-Christine Poujoulat/AFP/Ritzau Scanpix

Det er svært at forklare, hvordan det er gået til.

Kylian Mbappé spillede tirsdag den sidste halve time i Paris Saint-Germains 0-1-nederlag til tyske Bayern München, og selvom Mbappé undervejs fik annulleret et mål for offside, er det franskmandens efterfølgende opslag på instagram, der har fået mest opmærksomhed.

Efter kampen lagde Mbappé et billede af sig selv på instagram med teksten ‘Tout reste à faire… 🔴🔵 @psg’, hvilket lidt løst oversat betyder ‘Alt tilbage at spille om’.

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Kylian Mbappé (@k.mbappe)

Til de fans, der ikke forstår fransk, har instagram en smart oversættelses-funktion, og det er her, det pudsige opstår.

Når man oversætter Mbappés opslag, tilføjer funktionen selv markant mere tekst – herunder navnet Manchester United. Også de to farvede emojier, der i Mbappés oprindelige opslag er rød og blå som klar reference til PSG’s farver, bliver ændret til rød og hvid, hvilket pudsigt nok er Manchester Uniteds farver.

Flere Manchester United-fans har i kommentarfeltet tilkendegivet deres begejstring for Mbappés opslag og den dertilhørende oversættelse, og spekulationerne bliver ikke ligefrem mindre af, at Manchester United-stjernen Marcus Rashford har kommenteret opslaget med en emoji.

Hverken Mbappé, Paris Saint-Germain, Instagram, Manchester United eller Marcus Rashford har endnu kommenteret den pudsige sag.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer