2 min læsningMessi-comeback i Barca urealistisk: De snakker men gør ingenting

Hverken cheftræneren eller præsidenten har lagt skjul på, at de gerne ser Lionel Messi tilbage i FC Barcelona, men det bliver ved snakken.

2 min læsning
FC Barcelona præsident Joan Laporta taler fortsat om Lionel Messi, men han gør ikke noget for at hente ham tilbage til den spanske storklub.
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

Det var en uskøn affære, da Lionel Messi i sommeren 2021 forlod FC Barcelona.

Lige siden argentinerens skifte til franske Paris Saint-Germain har der været rygter om en tilbagevenden til den spanske storklub.

Det lader dog til, at der er flere kurrer på tråden end først antaget, og særligt forholdet mellem Messi-lejren og FC Barcelona-præsident Joan Laporta skulle være ikke-eksisterende.

– Vi kommer ikke til at returnere til Barcelona, og hvis vi gør, så kommer vi til at rydde godt ud – herunder at sparke Joan Laporta ud, efter han var utaknemmelig for alt, Messi har givet Barcelona, sagde Matias Messi, bror til Lionel Messi, i sidste uge.

Joan Laporta har ellers tidligere udtalt sig optimistisk i forhold til at bringe Lionel Messi tilbage til Camp Nou, men spørger man journalist og forfatter til biografien ‘Messi’, Guillem Balagué, så det er alt sammen tomme ord.

Barca-præsident vil gøre et forsøg på Messi: Vi vil have ham tilbage

– Situationen er ganske klar. De var enige om at blive i Barcelona, men så ændrede Laporta mening. Det er normalt, når man bliver skubbet ud af en klub, at forholdet ikke er specielt godt.

– Der har ikke været nogen kontakt mellem Laporta og Messi, eller Jorge Messi (far og agent, red.) for den sags skyld. Laporta fortsætter med at snakke om at få Messi tilbage, men han har ikke gjort noget, for at få det til at ske. Laporta ved, at han ikke får svar, hvis han kontakter ‘Leo’ direkte, siger Balagué til TV2 Norge.

Lionel Messi ligger efter sigende i kontraktforhandlinger med Paris Saint-Germain i øjeblikket. Her har han kontraktudløb til sommer.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer