2 min læsningForfærdelig uge for Tottenham: Ny profil ude resten af sæsonen

Tottenham er i krise og nu meldes endnu en vigtig profil ude med en skade resten af sæsonen.

2 min læsning
Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix

Skaderne regner ned over Tottenham, der nu kan tilføje endnu en profil til listen over skadede spillere.

Det har været en skidt, skidt uge for den hvide del af Nordlondon, hvor man har mistet flere vigtige spillere: Kaptajn Hugo Lloris, Yves Bissouma og Ryan Sessegnon – alle er ude med skader.

Og for at det ikke skal være løgn, kan Tottenham nu tilføje endnu en spiller til ovenstående liste.

Midtbaneprofilen Rodrigo Bentancur blev nemlig skadet under lørdagens opgør mod Leicester, der endte med en røvfuld til Tottenham på 4-1.

Som tilskuer var man ikke i tvivl om, at der var tale om en alvorlig skade, da flere Tottenham-spillere så bekymrede til ved uruguayanerens side.

Det engelske fodboldmedie Football.london bekræfter søndag bekymringen og mener at vide, at skaden holder midtbane-profilen fra banen resten af sæsonen.

Det betyder altså, at danske Pierre-Emile Højbjerg skal finde sig en ny midtbanemakker, og det kunne meget vel blive unge og uerfarne Oliver Skipp.

Men udover Premier League banker Champions League også snart på døren.

Her skal Tottenham en tur til Italien, hvor de skal møde AC Milan – et opgør, som Højbjerg misser med en karantæne fra turneringens gruppespil.

Highlights: Pinligt at være Tottenham-spiller i dag – smadret af Leicester

Det betyder, at de tre førstevalg på midtbanen alle mangler, og at Spurs potentielt må stille med Oliver Skipp og Pape Matar Sarr. To unge profiler, der nok ikke havde fået meget spilletid under normale omstændigheder.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer