2 min læsningMedie: Ny Manchester City-advokat får lige så høj løn som Kevin De Bruyne

Manchester City har hevet Lord Pannick ind til forsvare sig mod de mere end 100 sigtelser, som Premier League har fremsat mod klubben - og han tager sig mere end almindeligt godt betalt.

2 min læsning
Manchester City Logo

Lord Pannick er nok et meget passende navn, opgavens omfang taget i betragtning.

Om man føler sig ramt af panik i Manchester City i kølvandet på de mere end 100 sigtelser i forbindelse med regelbrud på det finansielle område, må dog stå hen i det uvisse.

Ikke desto mindre er Lord Pannick navnet på den advokat, som Manchester City har hyret ind til at køre sagen mod Premier League.

Det skriver The Lawyer.

Mediet skriver videre, at Lord Pannick tilhører toppen af poppen indenfor sin branche, og senest skulle han blandt andet have bistået den tidligere premierminister i Storbritanien, Boris Johnsen.

Og tager man sig så godt betalt, når man nu er blandt de mest kendte og succesfulde advokater i England?

Det korte svar er et rungende ja.

Medie: Premier League-klubber vil have Manchester City smidt ud af ligaen

Således erfarer The Lawyer, at Pannick typisk tager omkring 5.000 pund i timen, samtidig med at han også er kendt for at tage op til 10.000 i timen.

10.000 pund svarer til 84.000 kroner.

Under selve retssagen, hvor Lord Pannick formentlig vil komme til at arbejde fuldtid, kan prisen altså blive presset op på hele 80.000 pund om dagen, svarende til 400.000 pund om ugen, hvilket i danske kroner og øre er 3,4 millioner kroner.

Det svarer til den ugeløn, som Kevin De Bruyne angiveligt får i Manchester City.

Lykkes Lord Pannick ikke med at gøre sit arbejde ordenligt og Manchester City taber sagen, kan det i givet fald ende med at koste Manchester City sin plads i Premier League.

Derudover er mindre ultimative straffe som pointstraf og bødestraf også oppe at vende, når verdens medier diskuterer sagen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer