FC Nordsjælland sejrer stort efter Nuamah-hattrick

FC Nordsjælland vandt med 4-1 over ukrainske FC Zorya fredag. Ernest Nuamah var især i hopla for Superligaens førerhold, da han scorede hattrick i kampen.

Ernest Nuamah scorede hattrick i fredagens tidlige test.
Arkivfoto: Claus Bech/Ritzau Scanpix.

Blot tre minutters spilletid.

Det var nok for det ghanesiske angrebstalent Ernest Nuamah til at komme på tavlen for FC Nordsjælland i testkampen mod FC Zorya.

Superligaens førerhold vandt kampen med 4-1, og Nuamah scorede hattrick i fredagens formiddagskamp

Som nævnt gik der blot tre minutter, før Ernest Nuamah bragte FC Nordsjælland foran med 1-0. Men blot 10 minutter senere havde de ukrainske modstandere udlignet den føring ved Sergiy Buletsa.

1-1 var også stillingen, da de to hold gik til pause. I det 67. minut kom Ernest Nuamah igen i fokus. Her omsatte den 19-årige angriber et straffespark til 2-1.

Medie: Topklub vil hente FCN-guldfugl

Der skulle kun gå tre minutter før FC Nordsjælland igen kunne juble. Denne gang var det Stuttgart-lejespilleren Wahid Faghir, der gjorde det til 3-1.

Fem minutter senere fik Ernest Nuamah så sat sin tredje scoring ind i kampen, da hattricket blev en realitet i det 75. minut.

FCN vinder den første af lørdagens to testkampe: De unge slog til

Scoringen til 4-1 blev den sidste, og FC Nordsjælland kan gå ind til fredagens næste test mod rumænske CSM Politehnica Lasi med stor selvtillid.