1 min læsningMedie: Topklub vil hente FCN-guldfugl

FC Nordsjælland har solgt holdets helt store stjerne Andreas Schjelderup til Benfica. Nu er endnu en ung profil i søgelyset hos en europæisk topklub.

1 min læsning
Ernest Nuamah er på blokken i Ligue1.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Ernest Nuamah slog igennem i Superligaen i efteråret.

Det har man lagt mærke til i udlandet, hvor en fransk topklub nu skulle være interesseret i at hente ghaneseren.

Ifølge BT skulle Marseille nemlig være varm på den 19-årige kantspiller. Men det kan nemt blive dyrt.

FC Nordsjælland har nemlig allerede solgt sin største stjerne Andreas Schjelderup til portugisiske Benfica og dermed sikret sig en fin transfersum. Derfor er der bedre råd til at afvise tilbud, hvis prisen ikke er høj nok.

Og prisen skal være høj, da FC Nordsjælland ifølge mediet ikke er interesseret i at sælge guldfuglen, som Marseille var på plads for at besigtige i træningskampen mod OB lørdag. En kamp, som endte med 4-0 til nordsjællænderne med Ernest Nuamah som målscorer.

FCN tager afsked med amerikaner

FC Nordsjælland er inden forårsstarten i Superligaen i spidsen for rækken med tre point ned til Viborg FF på andenpladsen. Første kamp for klubben i foråret er ude mod bundproppen fra Lyngby. Opgøret spilles den 19. februar med kick off klokken 15.00.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer