2 min læsningFCN vinder den første af lørdagens to testkampe: De unge slog til

FC Nordsjælland sejrede i lørdagens første af i alt to testkampe, hvor de unge fik chancen for at vise sig frem.

2 min læsning

FC Nordsjælland er kendt for at producere nogle af de største talenter i dansk fodbold.

Lørdag fik de så chancen for at vise sig frem nede på træningslejren i Tyrkiet. Her blev det til en 1-0-sejr over FC Metalist 1925 Kharkiv.

Den nye FCN-cheftræner, Johannes Hoff Thorup, fortalte inden kampen, at opgøret mod syvendepladsen fra den bedste ukrainske række skulle være med til at vise, hvem der er klar til at tage næste skridt.

– I den første kamp giver vi chancen til nogle af de unge. Også til nogle af dem, der ikke har fået særlig mange minutter på førsteholdet. Så det bliver en oplevelse for dem, men også en pejling for os i forhold til, hvordan de næste i rækken gør det, og hvem der er klar til næste skridt. Det er en rigtig vigtig kamp for os.

– Jeg håber at se en masse unge spillere byde sig til og vise, hvad de kan. Fordi det er nogle rigtig dygtige spillere, vi har med. Det er også vigtigt at se, om de kan tage konteksten med og arbejde sig ind i de mønstre, vi bruger, og gøre hinanden bedre. Så et sammenspil mellem at vise, hvad de selv kan, men også at kunne indgå i spillestilen, siger Johannes Hoff Thorup til FC Nordsjællands egen hjemmeside.

Wahid Faghir, der blev lejet ud til FC Nordsjælland fra tyske VfB Stuttgart i sommer, og fortsat er det sæsonen ud, var med blandt de spillere, der skulle gribe chancen og vise sig frem mod den ukrainske modstander.

Han kan derfor også glæde sig over, at det var ham, der stod for kampens eneste scoring.

Målet faldt efter en halv times spil, da han fik skabt plads til sig selv inde i FC Metalists felt, hvorefter han sparkede bolden i mål med venstrefoden.

Vild transferudvikling: FCN henter Sertdemir hjem

Kampen mod den ukrainske modstander var som nævnt den første af to testkampe for FC Nordsjælland lørdag.

Superligaens førerhold spiller således igen klokken 15.00, hvor det vil være med flere af de navne på banen, man er vant til at se i Superligaen.

Her venter moldoviske FC Sheriff Tiraspol.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer