2 min læsningSteinlein jubler over indkøb: Vi troede han var god men…

Claus Steinlein glæder sig over FC Midtjyllands transfervindue, hvor specielt et nyindkøb har imponeret stort allerede.

2 min læsning
Claus Steinlein storroser klubben nyindkøb, Armin Gigovic.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Der har været godt gang i transferaktiviteten på den jyske hede hen over vinteren.

Således har FC Midtjylland blandt andet sagt farvel til Anders Dreyer, Evander og Ousmane Diomande, mens spillere som Astrit Selmani, Armin Gigovic og Emam Ashour er blevet hentet ind.

Og transfervinduet overordnet set vækker stor glæde hos klubbens administrerende direktør, Claus Steinlein. Det fortæller han i podcasten Sort Snak.

– Gigovic er kommet ind, og han har været virkelig god. Da vi købte ham, troede vi, han var god, men han har været bedre end forventet. Han har gjort det godt til træning, siger Claus Steinlein inden fokus rettes mod to andre nyindkøb i form af Emam Ashour og Astrit Selmani:

– Emam, jo hurtigere han kan vende sig til europæisk fodbold, jo hurtigere får vi en spiller på en meget høj hylde. Han har kulturen som udfordring, og det er jo derfor, at vi kan hente ham. Det er vi gode til. Det har vi trænet med nigerianerne og brasilianerne, så det forventer vi at kunne lykkes med.

– Og så er der Astris, som var god i Sverige. Alle tre tror jeg faktisk vil kunne overraske, og gør bare to ud af tre det, vil det være positivt, siger Steinlein til Sort Snak.

Wilshere, van der Vaart, Djemba-Djemba og Love: OB og FCM tilbudt tidligere PL-vinder i januar

FC Midtjylland befinder sig i skrivende stund på en syvendeplads i Superligaen.

Klubben har blot en enkelt træningskamp tilbage mod Elfsborg, før det gælder vigtige kampe i Europa League og Superligaen. Første kamp er allerede på torsdag, hvor det gælder det første af to opgør mod portugisiske Sporting på udebane.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer