1 min læsningTottenham-vikar efter sejr over City: Conte sendte SMS’er under kampen

Cristian Stellini stod i spidsen for Tottenham mod Manchester City i Antonio Contes fravær, men Conte kunne alligevel ikke lade vær at blande sig.

1 min læsning
Cristian Stellini fortæller, at Conte alligevel ville have lidt indflydelse på Tottenham-taktikken mod City.
Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

Ubesejret som Tottenham-manager.

Det er der ikke mange – hvis overhovedet nogen – der kunne kalde sig før søndag, men Cristian Stellini kan i hvert fald nu.

Italieneren agerede Tottenham-manager under klubbens kamp mod Manchester City søndag og kunne gå derfra med tre point. Men efter kampen kunne han afsløre, at Conte ikke helt kunne lade vær med at blande sig i taktikken.

– Jeg kunne ikke snakke med ham, men vi fik nogle beskeder fra ham i løbet af kampen, men vi var nødt til at tage ansvaret for denne kamp, siger Stellini til Viaplay efter kampen.

Sejren over City markerede femte kamp i streg, hvor Tottenham har slået Manchester City på eget græs. Og italieneren luftede da også tanken om, at kampene mod de lyseblå fra Manchester måske er noget særligt i Nordlondon.

– Det er ekstraordinært, ja. Måske vækker Manchester City noget specielt i os? City spiller rigtig hurtigt, og vi er nødt til selv at bevæge os hurtigt.(…) Vi gjorde det rigtig godt, siger italieneren.

Du kan se hele interviewet med Tottenham-vikaren i videoen øverst i artiklen.

Harry Kane med historisk scoring: Mest scorende nogensinde

Sejren er ikke Stellinis første som stand-in for Conte.

Da Conte i sin tid i Inter fik en karantæne på tre kampe, måtte Stellini også træde til i hans fravær og gik ubesejret igennem alle tre kampe.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer