1 min læsningMedie: Zidane tæt på at lande PSG-job – vil erstatte Neymar med Barca-stjerne

Zinedine Zidane skulle angiveligt have en aftale på plads om at overtage trænersædet i Paris Saint-Germain.

1 min læsning
Zidane er angiveligt tæt på trænerjobbet i PSG.
Foto: Susana Vera/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Zinedine Zidane har været arbejdsløs, siden han i 2021 stoppede som manager i Real Madrid.

Franskmanden, der med Real Madrid vandt Champions League tre gange, skulle dog angiveligt være tæt på at lande sit første trænerjob siden succesen i Madrid.

Ifølge det spanske medie Todo Fichajes skulle der nemlig være en lukket aftale på plads mellem Paris Saint-Germain og Zidane, om at franskmanden skal overtage trænersædet fra Christophe Galtier ved sæsonens afslutning.

Og den franske legende skulle angiveligt have store planer for sin kommende trup – i hvert fald for en af holdets – og verdens – største stjerner.

Ifølge mediet er Neymar nemlig ikke en del af Zidanes planer, og han skulle angiveligt ønske den brasilianske verdensstjerne ude af klubben, hvis han skal stå i spidsen for den franske storklub.

Og eftersigende skulle Zidane allerede have linet erstatningen for Neymar op – og den skal findes i FC Barcelona.

PSG bekræfter forhandlinger: Vil gerne have at Messi bliver

Han skulle således have udset sig sin landsmand Ousmane Dembélé som den oplagte erstatning for brasilianeren, og med Barcelonas vaklende finansielle tilstand i øjeblikket, mener mediet at vide, at det ikke er urealistisk, at Zidane kan lokke Dembélé til.

I sit trænervirke har Zidane vundet tre Champions League-titler, to spanske mesterskaber og to VM for klubhold to gange.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer