2 min læsningJesper Sørensen vil kæmpe med i toppen: Selvfølgelig tror jeg på det!

Superligaklubben Brøndby IF skal tilbage og være en magtfaktor i Danmark, forsikrer Brøndbys nye cheftræner, Jesper Sørensen. Se hele interviewet her.

2 min læsning
Jesper Sørensen vil nødigt sige farvel til Andreas Maxsø denne vinter.

Brøndby har ikke haft den bedste sæson indtil videre. Således placerer holdet sig i skrivende stund på en skuffende 10. plads i Superligaen.

En skuffelse der blandt andet har medført, at den nu tidligere Brøndby IF-cheftræner, Niels Frederiksen, stoppede i klubben tilbage i november 2022.

Jesper Sørensen er manden, der efterfølgende har taget styringen i klubben. Og han vil bringe vestegnsklubben tilbage til toppen af ligaen, hvor han vil konkurrere om titler og trofæer.

I et interview med campo.dk fortæller Jesper Sørensen, at han vil gøre alt, hvad der står i hans magt, for, at Brøndby kan konkurrere med alle. Og han har troen på det.

Ud fra de spillere, du har at arbejde med, kan Brøndby så blive den magtfaktor, de har været engang i dansk fodbold?

– Jamen det er jo det, vi arbejder frem mod. Det er det, der vil være håbet og drømmen og troen for alle. Og det er det, vi selvfølgelig vil gøre alt, hvad vi kan for at arbejde frem imod.

– Men vi må se. Vi skal danne et grundlag for at lave et hold, hvor vi får rigtig meget ud af de spillere, vi har. Og hvor der er talent nok og kvalitet nok i truppen til, at vi tør tro på, at vi kan konkurrere med alle andre i Danmark. Og det tror jeg da, at vi kan… Selvfølgelig tror jeg på det!

Brøndbys nyindkøb har spillet med Haaland: Håber, det sker igen

Brøndby IF er lige nu på træningslejr i Portugal, hvor klubben deltager i Atlantic Cup.

Her venter fortsat to træningskampe mod henholdsvis Halmstads BK og Viking, før det igen gælder Superliga-fodbold, hvor Brøndby i første omgang møder AC Horsens på hjemmebane den 19. februar.

Se hele campo.dks interview med Brøndby-cheftræner Jesper Sørensen i videoen øverst i artiklen

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer