2 min læsningBrøndbys nyindkøb har spillet med Haaland: Håber, det sker igen

Brøndbys norske Håkon Evjen er en af de få heldige fodboldspillere, der kan prale med at have spillet på hold med Erling Haaland - noget, som han håber kommer til at ske engang i fremtiden igen.

2 min læsning
Håkon Evjen drømmer om at spille med hold med Erling Haaland igen i fremtiden.
Foto: Brondby.com

Hvordan kan det gå til?

Den ene spiller i Manchester City og er ved at smadre alle målrekorder i engelsk fodbold, den anden er lige skiftet til Brøndby – men de har spillet sammen.

Uden at forklejne Brøndby IF, så skal der altså mere end bare et par skridt op ad karrierestigen til, før man ender i Manchester City.

Alligevel har Brøndbys nyindkøb, Håkon Evjen, spillet på hold med Erling Haaland.

Årsagen skal findes i de to spilleres alder og nationalitet.

De har nemlig en fælles fortid på det norske U21-landshold, hvor Håkon Evjen altså havde fornøjelsen af at trække i landsholdstrøjen sammen med Erling Haaland.

Og selvom der er milevidt mellem Brøndby og Manchester City, så håber Håkon Evjen på at kunne komme til at spille med sin jævnaldrende landsmand igen engang i fremtiden.

– Jeg håber da, at jeg kan komme til at spille med ham igen. Men nu må vi se, hvad der sker.

– Men det ville være fedt at komme tilbage på landsholdet eller et klubhold med ham igen, siger den nyslåede Brøndby-spiller til campo.dk.

Hvad der lige er mest realistisk af de to muligheder – landshold eller klubhold – må være op til den enkelte at vurdere.

Uanset hvad, så er det ikke umiddelbart kun Erling Haalands evner som en norsk målmaskine, der har printet sig ind på nethinden af Håkon Evjen.

– Jeg spillede meget med ham på U21-landsholdet. Haaland er en utrolig god fyr, og udenfor fodboldbanen er alt godt.

– At se ham præstere, synes jeg, er virkelig fedt, og jeg er glad på hans vegne. Han spiller, som han altid har gjort.

Håkon Evjen peger også på, at Erling Haalands succes meget vel kan sætte et positivt aftryk på norsk fodbold – ikke kun her og nu, men også i fremtiden.

– Det er meget positivt for udviklingen af norsk fodbold, at unge fodboldspillere i Norge ser, at det er muligt at tage skridtet op og blive en af de bedste i verden, hvis de lægger nok tid og har enorm lyst til det, siger den 22-årige nordmand.

CV om Evjen-transfer: Passer rigtig godt ind

Håkon Evjen kom til Brøndby fra hollandske AZ Alkmaar i det netop overståede transfervindue.

Her betalte vestegnsklubben angiveligt 12 millioner kroner for den kreative midtbanespiller.

Håkon Evjen er blevet udstyret med en fire og et halvt år lang kontrakt, og er lige nu i Portugal på træningslejr sammen med resten af Brøndby-truppen.

Du kan se interviewet med den nye Brøndby-spiller i videoen øverst i artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer