Brændt straffespark blev kostbart: Real Madrid skuffede fælt og snublede mod Mallorca

Real Madrid formåede ikke at holde presset på Barcelona i toppen af La Liga, da de søndag tabte terræn mod Mallorca.

Real Madrid tabte 1-0 til Mallorca i La Liga.

Det blev til en slem skuffelse for Carlo Ancelottis Real Madrid, da de søndag gæstede Mallorca i La Liga. Her tabte den spanske storklub nemlig 1-0 til Mallorca, som ligger på ligaens tiendeplads.

Real Madrid gjorde det ikke nemt for sig selv, da Nacho Fernandez efter 13 minutter fik bolden i eget net, mens Marco Asensio i anden halvleg endda brændte et straffespark, der kunne have fået Real tilbage i kampen.

Med nederlaget missede Real Madrid muligheden for at indsnævre Barcelonas forspring på førstepladsen i La Liga til to point, og den catalonske storklub har nu muligheden for at udbygge forspringet til Real Madrid på andenpladsen, når de senere søndag tager imod Sevilla.