1 min læsningBarcelona udraderede Sevilla og udbygger føringen til Real Madrid

FC Barcelona sejrede søndag over Sevilla og øger dermed føringen i La Liga efter Real Madrids pointtab tidligere søndag.

1 min læsning
Barcelona tog en sikker sejr mod Sevilla.
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

FC Barcelona udbyggede deres føring i La Liga, da de søndag aften smadrede Sevilla med 3-0.

Tidligere søndag kunne Xavi se Real Madrid skuffe fælt mod Mallorca, som ‘Los Blancos’ tabte med 1-0 til. Dermed var der massere af motivation for Barcelona til at tage en sejr og dermed udbygge føringen i La Liga mod Sevilla.

Kampen endte med en stensikker Barcelona-sejr på 3-0, som kom i hus med tre mål i anden halvleg fra Jordi Alba, Gavi og Raphinha. Dermed trækker Barcelona fra på La Ligas førsteplads og har nu otte point ned til Real Madrid på andenpladsen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer