2 min læsningAnonyme Haaland mod Tottenham: Rørte ikke bolden i Spurs-feltet

Tallene for Erling Haalands præstation for Manchester City mod Tottenham taler sit eget sprog - nordmanden var dårligt på bolden.

2 min læsning
Erling Haaland spillede ikke sin bedste kamp mod Tottenham.
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Manchester City forspildte chancen mod Tottenham.

City havde muligheden for at hente vigtige point ind på Arsenal, der tabte mod Everton lørdag, men City snublede i stedet selv og tabte 1-0 på Tottenham Hotspur Stadium.

End ikke Manchester Citys helt store stjerne, Erling Haaland, kunne hjælpe de regerende mestre søndag. Faktisk viser tallene, Haaland producerede under kampen, at nordmanden nærmest var anonym i spillets offensive facetter.

Ifølge fodbolddatabasen WhoScored havde den norske bomber ikke et eneste forsøg mod mål hele kampen. Et atypisk lavt tal for Haaland, der ellers i indeværende sæson i gennemsnit har lavet et mål per 62. spillede minut i Premier League.

Og for at det ikke skulle være nok, havde han ikke en eneste boldberøring i Tottenhams felt.

Med Citys 64 procents boldbesiddelse og 23 indlæg i løbet af kampen, kan man stille sig selv spørgsmålet, om det var Haaland selv, der ikke var, hvor han skulle være, dårlige indlæg fra hans medspilleres side eller godt forsvarsspile, der forhindrede nordmanden i at komme på bolden.

Guardiola efter Spurs-nederlag: Vi kan ikke tænke over at blive mestre

Går man dybere ned i tallene for hele sæsonen, har Haaland ifølge Infogol i Premier League i alt haft 74 skud, hvoraf 40 af dem har været indenfor rammen, mens hele 25 er endt i kassen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer