2 min læsningMedie: Erik ten Hag vil rydde op – disse seks United-spillere skal væk til sommer

Manchester United har angiveligt seks spillere på slagslisten til sommer, der skal sikre økonomisk overskud til nye store handler.

2 min læsning
Erik ten Hag vil af med seks Manchester United-spillere.
David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Manchester United har været godt spillende på det senest.

United-manager Erik ten Hag har fundet de spillere, der kan gøre en forskel på holdet. Og derfor ser det nu ud til, at han vil sælge ud af de spillere, som befinder sig i periferien af holdet.

Her har han angiveligt fundet seks spillere, som han skulle være klar til at sende videre til en ny arbejdsgiver allerede til sommer. Det skriver engelske Mirror.

Ifølge mediets oplysninger handler det blandt andet om Harry Maguire og Scott McTominay, der begge ser ud til at have forholdsvist langt til fast spilletid.

Derudover peger mediet ligeledes på Donny van de Beek, Anthony Martial, Eric Bailly og Alex Telles, som også skulle være salgsklar i sommerens transfervindue.

Det skulle angiveligt handle om, at man vil rydde op i truppen og samtidig skabe et økonomisk grundlag for at kunne hente spillere fra den øverste hylde. Manchester United har tidligere vist interesse for profiler som Declan Rice og Harry Kane – begge spillere, der vil koste en betydelig sum penge at få fingrene i.

United-spiller forklarer Erik ten Hags tre simple regler

Manchester United var særdeles aktive i sommerens transfervindue, hvor man blandt andet hentede profiler som Antony, Casemiro, Lisandro Martínez, Tyrell Malacia og ikke mindst danske Christian Eriksen.

Flere af disse har med det samme skabt værdi for klubben og overtaget pladserne i startelleveren til fordel for flere af de nævnte spillere, der nu skulle være på salgslisten til sommer.

Manchester United indtager i skrivende stund en fjerdeplads i Premier League.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer