2 min læsningUnited-spiller forklarer Erik ten Hags tre simple regler

Erik ten Hag har tre simple regler, som han forventer at Manchester United-spillerne følger.

2 min læsning
Erik ten Hag, Manchester United, Fred, Premier League.

Siden Erik ten Hag overtog roret som manager i Manchester United, har tingene ændret sig i den engelske storklub.

Her er man i dén grad i spil til en plads i top 4 i Premier League, og for nyligt kvalificerede Manchester United sig også til finalen i Carabao Cup – den første finale for Manchester United i alle turneringer siden 2017.

Den hollandske manager har da også ved flere lejligheder demonstreret, at der er kommet nye boller på suppen hvad angår disciplinen blandt spillerne i klubben.

Eksempelvis tog han kampen op med Cristiano Ronaldo, der som bekendt endte med at få ophævet sin kontrakt og nu spiller i saudiarabiske Al Nassr.

Derudover tvang Erik ten Hag sine spillere til at løbe 13 kilometer dagen efter 4-0-nederlaget til Brentford – en distance tilsvarende det antal kilometer, som Brentford-spillerne havde løbet mere end Manchester Uniteds spillere i kampen.

Endnu et eksempel er, at han lod Marcus Rashford starte ude mod Wolves, fordi han havde sovet over sig og var kommet for sent til et møde op til kampen. Marcus Rashford har ellers været en afgørende profil for Manchester United i denne sæson.

Ten Hag reagerer på Eriksen-skade: Bliver svær at erstatte

Nu har en af de brasilianske midtbanespillere i Manchester United, Fred, løftet sløret for tre simple regler, som spillerne i den engelske storklub har fået ordre på at efterleve, siden Erik ten Hag tog over.

– Man skal ikke komme for sent, man skal ikke gøre ‘forkerte’ ting og man skal altid hjælpe hinanden – og det er vigtigt, fortæller Fred til The Times.

Manchester United og co. spiller næste gang lørdag klokken 16.00, hvor Crystal Palace gæster Old Trafford i Premier League.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer