2 min læsningHighlights: Casemiro så rødt efter kvælertag og skabte problemer for Manchester United mod Crystal Palace

Det blev sværere end nødvendigt for Manchester United, da et rigtig dumt rødt kort til Casemiro bragte Crystal Palace tilbage i lørdagens opgøret.

2 min læsning
Casemiro rødt kort Manchester United Crystal Palace
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Lørdag eftermiddag skulle Manchester United igen i ilden i Premier League, da Crystal Palace gæstede Old Trafford.

Manchester United har været inde i en fin stime på det sidste, der gør at man for alvor er begyndt at gøre sig til i den absolutte top i Premier League.

Og det skulle da også blive til en sejr for de rødklædte fra Manchester. Men det kom dog ikke let, da et dumt rødt kort til Casemiro efter 70 minutter bragte en ellers sikker sejr i fare.

Manchester United dominerede i høj grad opgøret i første halvleg, hvor man kunne bringe sig tidligt foran ved en scoring af Bruno Fernandes på straffe.

Også anden halvleg forløb planmæssigt. Efter 62 minutters spil kunne Marcus Rashford sende anden scoring i kassen for United. Men så skiftede teten ellers også hænder – i hvert fald otte minutter senere, da Casemiro blev sendt tidligt i bad med et rødt kort.

Billederne fra situationen viste Casemiro tage kvælertag på en Crystal Palace-spiller. Og det var altså nok til, at Casemiro fik et direkte rødt kort efter en længere VAR-gennemgang og en masse tumult.

Medie: Erik ten Hag vil rydde op – disse seks United-spillere skal væk til sommer

Herefter overtog Crystal Palace kampen og angreb stærkt ned mod United-buret. Det udmøntede sig i en scoring i det 76. minut, hvor Jeffrey Schlupp var på pletten.

Presset mod United-målet fortsatte, men Crystal Palace formåede aldrig at få bolden det sidste stykke ind over stregen. Således vandt Manchester United opgøret med 2-1, hvilket sender klubben op på en øjeblikkelig tredjeplads i Premier League.

Se video-highlights og statistikker fra opgøret samt den samlede Premier League-stilling efter reklamen

Manchester United 1-0 Crystal Palace (Bruno Fernandes, 7′)

Manchester United 2-0 Crystal Palace (Marcus Rashford, 62′)

Manchester United 2-0 Crystal Palace (Rødt kort – Casemiro, 70′)

Manchester United 2-1 Crystal Palace (Jeffrey Schlupp, 76′)

Video kommer snarest…

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer