2 min læsningBarça jagtede to spillere til det sidste: Klubber stod i vejen for transfers

FC Barcelona endte uden nyindkøb i januar-transfervinduet. Og det selvom klubben jagtede to spillere helt frem til lukketid.

2 min læsning
FC Barcelona jagtede Yannick Carrasco og Sofyan Amrabat.
Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix

FC Barcelona har været hårdt presset rent økonomisk.

Derfor besluttede den catalanske storklub, at man ikke ville hente en eneste ny spiller til klubben i dette transfervindue – en beslutning man også delte med offentligheden.

Alligevel skulle det vise sig, at klubben angiveligt skulle have haft følehornene ude efter to spillere i slutningen af transfervinduet. Det skriver det spanske medie Marca.

Det skulle ifølge mediets oplysninger handle om den skade, som klubbens profil Ousmane Dembelé løb ind i mod Girona – en skade der holder Dembelé ude i omkring fire uger.

Mediet beretter, at FC Barcelona for alvor skulle have jagtet Atlético Madrids Yannick Carrasco. Her var målet, at man ville finde en umiddelbar erstatning for Dembelé og lave en lejeaftale med Carrasco frem til sommer.

Herefter ville klubben så tage en beslutning om, hvorvidt man ville købe den 29-årige belgier for de 20 millioner euro, som købsoptionen, der blev aftalt i forbindelse med Memphis Depays skifte til Atlético, angiveligt lyder på.

Atlético Madrid skulle dog have været stålfaste i beslutningen om, at Carrasco ikke ville forlade klubben i dette transfervindue.

United jagter Barça-juvel: Ekstremt interesseret

Da det stod klart, at en Carrasco-handel ikke ville ske, rettede klubben således fokus andetsteds.

Et par timer i lukketid satte klubben sig for at forhandle med den italienske Serie A-klub Fiorentina om en potentiel Sofyan Amrabat-transfer. Men også her stod modparten i form af Fiorentina i vejen. Klubben ønskede ikke at forhandle med FC Barcelona kvart i lukketid.

Det endte altså som bekendt ikke med en eneste indgående transfer for FC Barcelona i løbet af januar. Til gengæld kunne klubben sige farvel til henholdsvis Memphis Depay, Héctor Bellerín og ikke mindst Gerard Piqué, som valgte at gå på fodboldpension.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer