2 min læsningUnited jagter Barça-juvel: Ekstremt interesseret

Premier League-klubben Manchester United skulle angiveligt have udset sig en af FC Barcelonas unge juveler som en mulig sommer-tilgang.

2 min læsning
Manchester United jagter FC Barcelonas Ansu Fati
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han er blot 20 år og står allerede noteret for 88 kampe for FC Barcelona.

Ansu Fati er blandt nogle af største talenter i FC Barcelona, som også kan bryste sig af stortalenter som den 18-årige Gavi og den 20-årige Pedri med flere.

Men i denne sæson er det ikke gået helt som håbet for Ansu Fati, som i skrivende stund kun har spillet fuldtid i en enkelt LaLiga-kamp af 19 mulige. Og det har man angiveligt tænkt sig at drage fordel af i Manchester United.

Således skriver det spansk medie Sport, at man fra Uniteds side har udset sig Ansu Fati som en af sommerens helt store transfermål.

Ifølge mediets oplysninger skulle United være ‘ekstremt interesseret’ i at sikre sig den 20-årige spanier i det kommende transfervindue. Mediet skriver, at Manchester United allerede har udtrykt sin interesse for Ansu Fati, men FC Barcelona skulle angiveligt ikke være interesseret i et salg af talentet lige foreløbigt.

Klubbens økonomiske situation skulle dog være en faktor, der kan spille ind i forhold til en mulig handel. Samtidig skulle der også være gode relationer mellem spillerens agent, Jorge Mendes, og Manchester United, hvilket angiveligt kan være en faktor, der kan hjælpe en potentiel transfer på vej.

Xavi maner rygter om Barca-stjerne til jorden: Han skal ingen steder – han er fremtiden

Ansu Fati forlængede senest sin kontrakt med den catalanske storklub i oktober. Således løber hans nuværende kontrakt frem til sommeren 2027.

Ikke nok med det så skulle kontrakten ligeledes indeholde en frikøbsklausul på svimlende 1000 millioner euro – svarende til omkring 7,5 millarder kroner.

Ansu Fati står samlet set noteret for 88 kampe for FC Barcelonas førstehold. Her har han formået at score 25 mål og assistere ni gange.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer