3F Superligaen

OB-boss om Zohore-retur: Det er et sats fra vores side

OB's fodbolddirektør, Björn Wesström, indrømmer, at klubben har taget en chance ved at hente Kenneth Zohore tilbage til klubben.

Björn Wesström indrømmer, at OB har taget en chance ved at hente Kenneth Zohore.
Foto: Ian Walton/Reuters/Ritzau Scanpix

10 mål i 28 kampe i OB-trøjen.

Det var, hvad Kenneth Zohore leverede, da hans sidst tørnede ud for de stribede fynboer, og nu er danskeren tilbage i Odense.

Danskeren kommer dog ikke tilbage til klubben i den samme form, som han forlod den i. Zohore har ikke fået kontinuerlig spilletid i 18 måneder og kommer altså til OB, efter han fik revet sin kontrakt over med Championship-klubben West Bromwich Albion.

I OB er man dog også bevidste om, at man har taget en chance ved at bringe angriberen tilbage til klubben.

– Det er jo et sats. Zohore har en super svær periode bag sig. Han har ikke spillet fodbold kontinuerligt i de seneste 18 måneder, siger OB’s fodbolddirektør, Björn Wesström til B.T.

Han mener dog også, at der er tale om en handel, hvor man har satset stort i håbet om også at kunne vinde stort.

– Vi får en spiller ind, som ikke er i topform. Men vi har en fornemmelse af hans højeste niveau. Kan vi vække liv i det potentiale, så har han nogle ting, som vi ønsker, forklarer han yderligere.

Officielt: OB sender australier retur

Kenneth Zohore skal sammen med OB’s øvrige januar-tilgange forsøge at hjælpe fynboerne med at forsvarer sin nuværende top-6 placering i Superligaen.

Udover Zohore har OB også hentet Musa Juwara, Alen Mustafic og Naatan Skyttä til klubben i januar.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P