1 min læsningChelsea er ikke færdige endnu: Meldes tæt på PL-angrebstalent

Chelsea har i forvejen brugt over 2,5 milliarder kroner i januarvinduet, men ifølge Fabrizio Romano er klubben ikke færdige med at handle.

1 min læsning
Chelsea meldes tæt på Southamptons Jimmy Morgan.
Foto: Hannah Mckay/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Over 2,5 milliarder kroner.

Det er beløbet, Chelsea i januars transfervindue har brugt på spillere, hvoraf over 1,6 milliarder udelukkende er gået til finansieringen af Mykhaylo Mudryk og Enzo fernandez.

Svimlende beløber, som selv i moderne fodbold sjældent er set i samme kaliber. Men selvom transfervinduet i går smækkede i, forlyder det nu, at Chelsea endnu ikke er færdige på markedet.

For ifølge transferjournalist Fabrizio Romano skulle Londonklubben angiveligt være nået til enighed med med en af deres konkurrenter fra Premier League om en ny angrebsspiller.

Der er tale om blot 17-årige Jimmy Jay Morgan, som har sin daglige gang i Southamptons ungdomsafdeling. I klubben betragtes englænderen som en af deres største talenter, og de er ikke meget for at lade ham gå.

Ifølge journalisten er aftalen om englænderen næsten i hus, og Chelsea kommer eftersigende til at betale i omegnen af 45 millioner kroner for angrebstalentet, som får en kontrakt, der løber til 2026.

Medie: Chelsea-stjerne glippede PSG-skifte i sidste øjeblik – et vaskeægte cirkus

Englænderen har i indeværende sæson spillet otte kampe for Southamptons reservehold i Premier League 2 og bidraget med fire mål og fem assists.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer