2 min læsningAGF-boss skænkede ikke Grønning-erstatning en tanke: Har klar plan for 17-årig kantspiller

AGF's sportschef Stig Inge Bjørnebye havde aldrig i sinde at hente en ny angriber efter Sebastian Grønnings exit. Klubbens nye angriber skal nemlig findes internt i klubben.

2 min læsning
Stig Inge Bjørnebye har en klar plan for angrebspositionen i AGF.
Foto: Mikkel Berg Pedersen/Freelance/Ritzau Scanpix

Efter et mindre succesfuldt ophold i AGF skiftede Sebastian Grønning i januar til OFI Kreta i Grækenland.

Og efter transfervinduet tirsdag aften smækkede i, stod det også klart, at klubben ikke hentede en erstatning ind for danskeren.

Men det findes der en god forklaring på. For ifølge klubbens sportsdirektør, Stig Inge Bjørnebye, har man en klar plan for, hvordan angrebssituationen i klubben skal løses.

Sportsdirektøren har ellers tidligere udtalt, at der gerne skulle være fire angribere i truppen, så længe man spiller en formation med to angribere, så der var sund konkurrence imellem dem.

Og med Grønnings afgang var nu kun tre at finde i AGF-truppen.

Alligevel har Bjørnebye ikke på noget tidspunkt overvejet, om der skulle en ny angriber ind for at erstatte danskeren. Klubbens fjerde angriber skal nemlig findes internt i klubben – nemlig 17-årige Adam Daghim.

– Han er nummer fire. Vi har en helt klar transitionsplan, og hans udvikling fortjener det, siger sportschefen til campo.dk og de øvrige fremmødte ved AGF-træningen onsdag.

AGF-boss om Duelund: En ‘no brainer’

– Der var en tanke bag det. Når Grønning fik den mulighed, så kommer der et naturligt skifte, og vi har en klar plan med Adam.

Adam Daghim, som ellers normal vis tørner ud på venstrekanten, har indtil nu kun fået en enkelt kamp i Superligaen for De Hviie, men skal altså nu ifølge Bjørnebye kæmpe med Sigurd Haugen, Jelle Duin og Patrick Mortensen om de forreste pladser i startopstillingen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer