2 min læsningOfficielt: Kenneth Zohore er tilbage i Superligaen

Efter syv års fravær, er Kenneth Zohore nu atter tilbage i Superligaen.

2 min læsning
OB trup Randers. Minteh Zohore Superligaen
Foto: ob.dk

Kenneth Zohore er tilbage i Superligaen.

Tirsdag fik Kenneth Zohore ophævet sin kontrakt med Championship-klubben West Bromwich, og nu er han så klar til atter at tørne ud i den bedste danske række.

Her står OB klar med åbne arme, og klubben oplyser nu, at man har hentet Kenneth Zohore til det fynske på ny, hvor danskeren får en kort kontrakt, der strækker sig et halvt år frem. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Danskerens retur til OB sker som sagt på dagen, hvor Zohore fik ophævet sin kontrakt med sin tidligere klub, West Bromwich Albion, og faktisk også på hans fødselsdag. Og skiftet gør da også angriberen ekstra glad.

– Jeg er rigtig glad for, at jeg kan komme hjem og spille igen. Jeg kender stedet, og jeg kender folk i klubben. Jeg havde en rigtig god periode, sidst jeg var her, så jeg har gode minder derfra, siger danskeren til klubbens hjemmeside.

Det er snart syv år siden, danskeren sidst tørnede ud for de stribede fynboer, og nu håber han selv, han igen kan gøre en forskel i Odense.

OB sælger 18-årig offensivspiller til Utrecht

– Siden sidst jeg var i OB, er jeg blevet ældre, og jeg synes selv, at jeg er blevet bedre, så jeg håber, at jeg kan være med til at vinde fodboldkampe, spille og score nogle mål.

I sin seneste tid i OB spillede fødselsdagsbarnet 10 mål i 28 kampe, inden han dengang skiftede til belgiske KV Kortrijk.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer