2 min læsningJesper Sørensen: Åndssvagt ikke at have top 6 som ambition

Brøndby har ikke den bedste udgangsposition i top 6 ræset. Alligevel ville det være åndssvagt ikke at have top 6 som ambition, fortæller cheftræner Jesper Sørensen til campo.dk. Se hele interviewet her.

2 min læsning
Jesper Sørensen tror på, at man kan konkurrere om titler og trofæer. Brøndby Superligaen.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Det har ikke været en dans på roser for Brøndby IF i denne sæson.

Således overvintrer de blågule på en skuffende 10. plads i Superligaen. Og med blot fem kampe tilbage i grundspillet, skal der ske forbedringer hurtigt, hvis en top 6-placering skal i hus.

Alligevel ville det være mangel på ambitioner, hvis ikke man havde en målsætning om at ende i mesterskabsslutspillet. Det fortæller klubbens nye cheftræner, Jesper Sørensen, til campo.dk.

Han ser frem til de kommende fem opgør, som skal afgøre Brøndbys videre skæbne i denne sæson.

– Der er fem kampe, der definerer, om vi kommer med i top 6. Og det vil selvfølgelig være det første mål for os – det giver sig selv, indleder Sørensen.

– Det vil det selvfølgelig være (en skuffelse ikke at ende i top 6 red.). På den måde, at det vil være det mål, som vi kommer til at sætte op nu her for de første fem kampe.

Transferproblem for Gammelby: Regler spænder ben for dansk skifte!

– Men det er jo klart. Vi står ikke i den bedste udgangsposition, fordi der er så mange hold foran os. Til gengæld er vi heller ikke i en håbløs situation.

– Så det ville være åndssvagt ikke at have det ambitionsniveau at sige, at det er der, vi skal lande. Og det ville være skuffende og ærgerligt, hvis ikke vi gør det.

Brøndby indtager i skrivende stund en 10. plads i Superligaen. Alligevel er der blot tre point op til sjettepladsen. Brøndby åbner forårssæsonen i Superligaen den 19. februar mod AC Horsens. Herefter venter fire opgør mod henholdsvis FC Midtjylland, Lyngby, Silkeborg og til sidst FC Nordsjælland.

Se hele campo.dks interview med Jesper Sørensen i videoen øverst i artiklen

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer