2 min læsningHausner om AGF-exit: Ikke et farvel men på gensyn

Sebastian Hausner ser tilbage på en god tid i AGF og vil ikke kalde sit skifte til IFK Göteborg for et farvel... Nærmere et 'på gensyn'.

2 min læsning
AGF siger farvel til Sebastian Hausner
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Søndag aften stod det klart.

Den 22-årige stopper Sebastian Hausner er nu fortid i AGF og ny spiller i svenske IFK Göteborg.

Og det er en transfer der glæder den unge stopper, men samtidig også er en smule sørgeligt. AGF og Aarhus har nemlig været hans hjem, siden han drog til klubben som bare 15-årig.

I et ‘farvel for denne gang-interview’ på AGFs hjemmeside fortæller Hausner, at det lige nu handler om at prøve sig af og ikke mindst få nogle fast spilleminutter i benene.

– Jeg kunne mærke på mig selv og min krop, at det var tid til at komme ud og prøve mig selv af i en anden liga og i et helt nyt miljø, for ligesom at kunne komme tilbage på mit gamle niveau.

– Nu var det ligesom tid til også at komme ud og spille noget fast fodbold igen hver weekend. Som type er jeg en, der ser frem til kampene i weekenden, hvor der er knald på. Jeg skal tilbage og ligesom finde ilden igen. Nu har jeg været meget ude at sidde det sidste halvår, og nu kribler det i mig efter at komme ud at spille igen.

Duelund: Har haft lyst til at komme til AGF længe

– Det bliver sørgmodigt (at forlade AGF red.). Det Aarhus og AGF har givet til mig, har jo formet mig fra jeg var 15 år. Jeg har utroligt mange gode minder, som vil være med mig resten af livet. Det bliver mærkeligt. Men jeg kigger tilbage på det med et smil.

– Men det bliver ikke et farvel, som jeg vil sige. Det bliver nok mere et ‘på gensyn’. Det bliver med en tåre i det ene øje og samtidig med et træk på smilebåndet, slutter Hausner.

Sebastian Hausner nåede i denne omgang at få 96 kampe for AGFs førstehold, hvor han blandt andet var med til at kæmpe bronzemedaljerne til klubben i sæsonen 2019-20. Han er nu på kontrakt i IFK Göteborg frem til årsskiftet 2026/27.

Hør mere om AGFs uforløste potentiale, når de tre fodboldøkonomer, Kenneth Cortsen, Jesper Jørgensen og Steen Houman, dykker ned i den aarhusianske klub i videoen nedenfor.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer