2 min læsningDuelund: Har haft lyst til at komme til AGF længe

AGF har med indkøbet af Mikkel Duelund hentet en af klubbens 'egne' spillere tilbage til Aarhus.

2 min læsning
AGF har netop præsenteret Mikkel Duelund som ny spiller i klubben.
Foto: AGF

Det er på mange måder en ring, der sluttes.

Efter 11 og et halvt år vender Mikkel Duelund tilbage til den klub, hvor han fik en stor del af sin fodboldopdragelse.

På Fredensvang vender den 25-årige kantspiller dog tilbage til en klub, der har ændret sig på flere måder.

– Det er en god og speciel følelse at være tilbage igen. Og selv om der er sket meget med nye ansigter, faciliteter, klubhus og generelt i hele klubben siden, så føles det som at komme hjem – så jeg er enormt glad for, at det er lykkes.

– Jeg har haft lyst til at komme til AGF længe og nu var timingen rigtig. Det har været min drøm at spille for AGF siden jeg som barn var bolddreng, når vi spillede på Ceres Park – så jeg glæder mig meget til at løbe ind på Ceres Park som spiller, lyder det fra Duelund.

Ophold i FC Midtjylland, Dynamo Kyiv og seneste NEC Nijmegen har udviklet den stadig unge spiller, der er opvokset i Aarhus-forstaden Hjortshøj.

Officielt: AGF henter Mikkel Duelund hjem

– Jeg har lært meget i min tid ude og er sulten for at komme hjem og give alt for AGF, siger Mikkel Duelund.

Helt præcis hvordan kontrakten i AGF er skruet sammen, melder historien endnu intet om. Mikkel Duelund er principielt ejet af ukrainske Dynamo Kyiv indtil sommer, men han var udlejet til Nijmegen for resten af sæsonen.

I Nijmegen er kontrakten blevet ophævet, og dermed kunne det tyde på, at AGF har købt Duelund fri i den ukrainske hovedstadsklub. Den sag følger campo.dk naturligvis op på.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer