1 min læsningTransferkaos i Tottenham: Sammenbrudt handel tilbage på sporet

Det har været en begivenhedsrig dag for Tottenham og Sporting, der forhandler om en mulig transfer af højrebacken, Pedro Porro.

1 min læsning
Patricia De Melo Moreira/AFP/Ritzau Scanpix

Søndag aften var handlen 100 procent sikker. Mandag morgen var handlen brudt sammen.

Tottenham-fansene må have været hele følelsesregistret igennem, da de i morges vågnede til nyheden om, at januar-transfervinduets helt store handel var gået i vasken.

Men nu ser det ud til, at de kan ånde lettet op. Mandag aften forlyder det nemlig, at handlen der sender Pedro Porro fra Sporting til Tottenham igen er tilbage på sporet.

Således kan den normalt troværdige transferjournalist, Fabrizio Romano, som egentlig søndag havde benyttet sig af sin velkendte catch frase “Here we go” på handlen, nu melde handlen så godt som sikker… Igen.

Ifølge Romanos oplysninger, så er handlen nu på plads. Og det vil angiveligt koste Tottenham 45 millioner euro – svarende til omkring 335 millioner kroner – at sikre sig Porros underskrift.

Nu mangler kun det obligatoriske lægetjek, som vil finde sted i løbet af tirsdag.

Porro har været en fast mand for Sporting Lissabon denne sæson, hvor han har været at finde på grønsværen hele 26 gange på tværs af alle turneringer.

Spanieren har leveret tre mål og 11 assists over førnævnte optrædender for klubben.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer