1 min læsningMedie: Endnu en stor spiller afviser Everton

Everton har indtil videre haft et presset transfervindue, og nu er klubben angiveligt blevet afvist af et transfermål igen.

1 min læsning
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Everton-krisen foregår både på- og udenfor banen.

Det er ingen hemmelighed, at det ikke går Everton, som de havde håbet denne sæson, hvor de altså lige nu befinder sig på Premier Leagues 19. plads.

Men det er ikke kun på banen, at Everton er presset. Således har vinterens transfervindue også været noget af en mundfuld for de mange Everton-fans, der har måttet se deres klub blive afvist af flere transferemner.

I sidste uge var det Arnaut Danjuma, der i sidste øjeblik valgte at tilslutte sig Tottenham fremfor “The Toffees”.

Og nu er det den belgiske kantspiller, Thorgan Hazard, som angiveligt har afvist et skifte til klubben. Det meddeler det tyske medie, Sport1, ifølge Insidefutbol.

Belgieren, der i øjeblikket er på kontrakt i Dortmund, skulle angiveligt have vagt interesse i Everton, men interessen ser altså ikke ud til at have været gensidig.

Officielt: Tottenham gafler LaLiga-spiller for næsen af Everton

Det berettes af flere medier, at Hazards valg nu skulle ligge mellem at forblive i Dortmund eller at skifte til den hollandske topklub, PSV Eindhoven.

Et skifte kan angiveligt komme på tale grundet manglende spilletid. Kantspilleren har nemlig blot har været at finde i startelleveren en enkelt gang for Dortmund i Bundesligaen denne sæson.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer