2 min læsningKlubpræsident: FCM’er kan spille for alle klubber i verden

Mafra-præsident José Cristo sætter ingen begrænsninger for Ousmane Diomande, der lige nu er udlejet til den portugisiske klub fra FC Midtjylland.

2 min læsning
FC Midtjylland kræver 90 millioner kroner for Ousmane Diomande.
Foto: Daniel Stentz/ FC Midtjylland

Ousmane Diomande har taget portugisisk fodbold med storm.

Den 19-årige midtstopper er lige nu udlejet fra FC Midtjylland til Mafra i den næstbedste portugisiske række, og her har han imponeret i en sådan grad, at han formentlig ikke når at gøre lejeopholdet færdigt.

Således skulle særligt Sporting være tæt på at kunne lukke en handel med FC Midtjylland om det unge forsvarstalent, og meldingerne lyder på helt op til 93 millioner kroner og en videresalgsklausul på 20 procent.

Senest blev rygterne om en transfer ikke færre, efter Mafra valgte at lade Ousmane Diomande sidde over i ligaopgøret mod Oliveirense.

– Vi ved, at der er meget fremskredne forhandlinger med flere interesserede klubber. Fraværet skyldes, at vi ikke ville tage nogen chancer.

– Det var en sikkerhedsforanstaltning for at undgå enhver form for uheld, der kunne spolere handlen, siger Mafra-præsident José Cristo ifølge Noticias ao Minuto.

Et beløb i nærheden af 100 millioner kroner for en spiller, hvis seniorerfaring ikke strækker sig til et højere niveau end den næstbedste række i Portugal, kan måske lyde lidt ekstremt.

I klubpræsidentens optik, er den potentielt store transfersum dog formentlig meget passende. I hvert fald ser han ingen begrænsinger for Ousmane Diomandes karriere.

– Helt ærligt, så bliver jeg glad, hvis alt går vel for alle parterne. Det er en udsædvanlig transfer i den næstbedste række, hvor Mafra har fungeret som et springbræt for en spiller, der, efter min mening, kan spille for alle klubber i verden.

– Jeg er meget glad for folkene i Midtjylland, som er gode mennesker, der gerne vil hjælpe os.

Erik Sviatchenko om FCM’s nyindkøb: Hvis jeg havde hans fysik, så spillede jeg i PSG nu

Ousmane Diomande blev hentet til FC Midtjylland forrige vinter.

I sommer blev han udlejet til Mafra, og han har endnu ikke optrådt for FC Midtjyllands førstehold.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer