2 min læsningMedie: FC Midtjylland jagter polsk bomber i Düsseldorf

FC Midtjylland har angiveligt udset sig et nyt transfermål til angrebspositionen i Tyskland, hvor man lige nu arbejder på at hente en polsk angriber til klubben.

2 min læsning
Düsseldorf vil ikke sælge Dawid Kownacki til FC Midtjylland.
Foto: Leon Kuegeler/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Otte mål og seks assists i 18 kampe.

Sådan lyder statistikkerne for polske Dawid Kownacki i denne sæson for den tyske 2. Bundesliga-klub Fortuna Düsseldorf.

Og ifølge Ekstra Bladets oplysninger er det spilleren, som FC Midtjylland nu har sat sig for at hente til den jyske hede – og gerne inden transfervinduet i januar smækker i om et par dage.

FC Midtjylland har længe været meldt interesseret i den græske Celtic-angriber, Georgis Giakoumakis. Men ifølge mediets oplysninger, så skulle den interesse efterhånden være lagt på is.

I stedet er det som nævnt Kownacki, der skulle stå øverst på ønskelisten.

Mediet beretter dog, at Fortuna Düsseldorf og FC Midtjylland endnu ikke er nået til enighed om en transfer, der kan sende den 25-årige polak til klubben dette transfervindue – hvilket angiveligt skulle være FC Midtjyllands ønske.

Dawid Kownacki har dog blot kontrakt frem til sommer, hvilket gør det muligt for FC Midtjylland og spilleren selv at forhandle frit om en mulig sommer-transfer.

Medie: FC Midtjylland hæver kravet yderligere – nærmer sig 100 milioner for forsvarstalent

Som følge af manglende enighed mellem FC Midtjylland og Düsseldorf skulle FCM fortsat kigge på andre alternativer i blandt andet 2. Bundesligaen og i Norge – men Kownacki skulle stadig stå øverst på listen.

Dawid Kownacki indtager i skrivende stund på femtepladsen på topscorerlisten i 2. Bundesligaen i denne sæson. Samlet set står han noteret for 21 mål og 14 assists for Düsseldorf, hvor han har tørnet ud de seneste par sæsoner.

Derudover står han også noteret for en række kampe og scoringer for klubber som Lech Poznan fra den bedste polske række og Serie A-klubben UC Sampdoria. Kownacki står ligeledes noteret for syv A-landskampe for Polen, hvor han blandt andet var med og spilleminutter ved VM-slutrunden i 2018.

FC Midtjylland har i forvejen solgt flere profiler i dette transfervindue. Se campo.dks interview med Erik Sviatchenko, der svarer på, om han mener, at FCM-truppen er gearet til topfodbold efter salgene herunder:

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer