3F Superligaen

Avis: FCM jagter stadig græsk angriber trods hård konkurrence

Selvom han er eftertragtet i klubber fra både Japan og USA, har FC Midtjylland ikke opgivet håbet om at kunne hente Georgios Giakoumakis denne vinter.

FCM jagter fortsat Georgios Giakoumakis i Celtic.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Georgios Giakoumakis har efter sigende seriøse bejlere fra forskellige kontinenter verden over.

Her blev FC Midtjylland meldt som værende én af bejlerne tilbage i begyndelsen af januar, men sidenhen har rygterne været aftagende.

Midt på måneden gav den normalt velinformerede transferjournalist Fabrizio Romano så sit besyv med, da han skrev, at japanske Urawa Red Diamonds var blevet enige med Georgios Giakoumakis’ arbejdsgiver, Celtic, om en transfersum for angriberen.

Onsdag skrev BBC så, at amerikanske Atalanta United skulle være nået til enighed med den græske angriber om et skifte.

Med konkurrence fra de udenlandske klubber, og et efter sigende højt prisskilt, kunne man nok fristes til at tro, at FC Midtjylland ville have trukket sig fra kampen om den eftertragtede underskrift.

Nu skriver Ekstra Bladet dog, at det ikke er tilfældet.

Avisen beretter således, at Georgios Giakoumakis fortsat topper ønskelisten i FC Midtjylland denne vinter.

Særligt salgene af Evander og Anders Dreyer skulle have fået behovet for kvalitet i offensiven til at stige, ligesom salgene også har indbragt midlerne til det.

Georgios Giakoumakis’ lønkrav skulle dog fortsat være en udfordring, men til gengæld mener Ekstra Bladet at vide, at Celtic-angriberen foretrækker at blive i Europa.

Avisen skriver videre, at prisskiltet for Georgios Giakoumakis lyder på 50 millioner kroner – noget, der skulle være til den høje side for FCM.

Fabrizio Romano berettede dog tidligere, at japanske Urawa Red Diamonds havde fået grønt lys til at hente spillere for 30 millioner kroner i Celtic.

Medie: FCM kræver stort beløb for Diomande – storklub vil betale

Georgios Giakoumakis har i sin tid i Celtic scoret 26 mål i 57 kampe.

Hans nuværende aftale med klubben løber frem til sommeren 2026.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P