2 min læsningMedie: Barça-bet – skadet Dembelé ude i flere uger

Det ser angiveligt ud til, at FC Barcelona kommer til at mangle Ousmane Dembelé i den kommende tid grundet en skade i låret.

2 min læsning
Ousmane Dembelé skade FC Barcelona
Foto: Pau Barrena/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

FC Barcelona kunne lørdag fejre, at man som minimum vil fastholde afstanden ned til konkurrenterne i toppen af LaLiga.

Således besejrede den catalanske storklub Girona med 1-0 på et mål af Pedri, som blev skiftet ind tidligt i opgøret som følge af en skade til Ousmane Dembelé.

Og netop skaden til Ousmane Dembelé kan vise sig at blive en bet for Barça i den kommende tid. Selvom en lægelig undersøgelse stadig mangler, så mener det spanske medie Sport nemlig, at klubben må se bort fra Dembelé i nogle uger frem i tiden.

Ifølge mediet forventes det, at Dembelé må se til fra sidelinjen i mindst tre uger. Hvis det holder stik, så ser det altså ud til, at den 25-årige franskmand kan risikere at gå glip af nogle vigtige kampe.

Der frygtes specielt for de to kampe i Europa League mod Manchester United, som spilles henholdsvis den 16.- og 23. februar.

Selv har klubben endnu ikke meldt noget officielt ud vedrørende Dembelés skadessituation, udover at der skulle være tale om problemer en muskel i venstre lår.

Medie: Barça gemmer fire vigtige beslutninger til februar

Ousmane Dembelé har haft en god periode i FC Barcelona, hvor han blandt andet har været mere eller mindre skadesfri i godt og vel et år. Før da var hans Barça-karriere i høj grad præget af skader.

I denne sæson er Dembelé igen blevet fast mand i Barça-starteren. Her står han noteret for 28 kampe med otte mål og syv assists til følge.

Senest har der været snak om, at FC Barcelona arbejder på at forlænge Dembelés kontrakt, som i skrivende stund står til at udløbe i sommeren 2024. Læs mere om dette i artiklen ovenfor.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer