2 min læsningArteta sætter ord på skadet Arsenal-profil: Det blev værre og værre

Arsenals Thomas Partey måtte lade sig udskifte i fredagens opgør mellem Manchester City og Arsenal. Nu giver Arsenal-manager Mikel Arteta en opdatering på situationen.

2 min læsning
Mikel Arteta vil se forbedringer på søndag.

Arsenals Thomas Partey har været en væsentlig faktor i den succes, som klubben fra det nordlige London har nydt i denne sæson.

Derfor har det utvivlsomt være lidt af en mavepuster for Arsenal-manager Mikel Arteta, da Thomas Partey måtte lade sig udskifte undervejs i FA Cup-opgøret mellem Manchester City og Arsenal fredag aften.

Et opgør, som Manchester City trak sig sejrrigt ud af med cifrene 1-0.

Mikel Arteta har i kølvandet på kampen været ude for at sætte ord på den skade, som Thomas Partey har pådraget sig.

– Han kunne mærke noget, og vi gad ikke at tage nogen chancer. Så han kunne ikke fortsætte, siger Arsenal-manageren og bekræfter, at Thomas Partey havde ondt i sine ribben:

– Han havde noget ubehag, og det blev værre og værre. Han kunne ikke fortsætte, og han følte sig ikke tilpas nok til at fortsætte.

– Vi har ikke fundet årsagen med det samme. I morgen (lørdag, red.), eller dagen efter, får vi foretaget en MR-skanning, og så kan vi se, hvad det er, han kæmper med, lyder det fra Mikel Arteta ifølge The Mirror.

Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix
Highlights: Akés følte inderside var nok, da City ekspederede Arsenal ud af FA Cuppen

Thomas Partey står i denne sæson noteret for 16 kampe i Premier League for Arsenal – alle fra start.

Arsenal spiller næste gang lørdag den 4. februar ude mod Everton.

Derefter venter et opgør hjemme mod Brentford, inden Manchester City gæster Emirates den 15. februar i det, der meget vel kan blive en mesterskabsafgørende kamp.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer