3F Superligaen

Officielt: OB forstærker midtbanen med bosnier

Superligaklubben OB kan fredag bekræfte, at man har forstærket midtbanen med en bosnier, der skifter til klubben fra Slovan Bratislava.

OB henter Alen Mustafic
Foto: OB.dk

Først smuttede Issam Jebali… Så smuttede Armin Gigovic.

OB har den seneste tid mistet to af klubbens store profiler i løbet af efterårssæsonen. Men nu er det så tid til, at en spiller går den modsatte vej.

Således kan OB fredag meddele, at man har hentet en ny mand ind til den centrale midtbane. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Her bekræfter man, at klubben har hentet den 23-årige bosnier, Alen Mustafic, i Slovan Bratislava. Klubben melder desuden, at man har sikret sig en kontrakt med Mustafic, der løber frem til sommeren 2026.

Alen Mustafic selv glæder sig over skiftet:

– Jeg er skiftet til OB, da det er en stor klub med en flot historie. Jeg har hørt meget godt om klubben, og jeg har hørt, at fansene er rigtig, rigtig fede. OB er en stor klub med høje ambitioner, og jeg vil give alt, hvad jeg har for den her klub.

– Men samtidigt er alt nyt for mig; et nyt land med ny kultur og nye mennesker, så lige nu glæder jeg mig bare til at møde mine holdkammerater og klubbens fans, siger Alen Mustafić.

Medie: OB jagter ny tuneser med landsholdserfaring – millionbud afvist

I Slovan Bratislava, som i skrivende stund fører den slovakiske liga, står Mustafic noteret for i alt 57 kampe med seks mål og ti assists til følge. Af disse tæller blandt andet kampe i Champions League-kvalifikationen samt Conference League.

Klubben bekræfter samtidig, at Mustafic vil være med i truppen senere fredag, når OB gæster FC Midtjylland.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P